Lördag

Lördagen blev lite speciell. Vi lämnade Hotellet åkte till Wallman och gjorde våra sista inköp inför resan. Sedan gällde det att hitta tillbaka till biluthyrningsfirman och lämna bilen. Firmans ägare erbjöd att köra oss till båten Adventure of the seas. En otrolig logistik, vi lämnade våra väskor och fick gå genom säkerhetskontroll som på en flygplats. Vi fick en plastkort som var kopplat till vårt kreditkort och passnr. som både var dörrnyckel och betalkort över hela resan. Vi gick igenom båten och insåg att här fanns det hur mycket som helst att göra. Allt i från en fin fittnessal med alla sorters redskap till golf, ishall, olika badavdelningar med både spa och simbassäng. Matsalen var gigantisk, med oerhörd nyttig och fin mat. Vi blev näst intill vegetarianer på resan efter alla goda frukter och grönsaker. Äventyret kunde börja, och det gjorde det med tidigt sänggående. Tidsskillnaden hade tröttat ut oss. Under natten gick skeppet mot S:t Marteen. Mer om det i morgon.

Om Annar

Pensionerad kyrkoherde som fortsätter arbeta trots att jag borde vara hemma och ta hand om hunden och göra god mat till min hustru. Det är svårt att låta bli att göra något eftersom Andrea är strängt upptagen i sjukvården. Långa dagar och veckor.
Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s