S:t Marteen

När morgonen gryr på söndagen öppnar vi ögonen på S:t Marteen. Ön som är mest känd för sin speciella inflygning på flygplatsen. Ön är till hälften holländsk och fransk. Badplatsen alldeles vid start- och landningsbanan är känd från Youtube där de stora KLM-planen stryker över mänskornas huvud när de landar, eller som planet som startar och jetstrålen kastar folk i vattnet. Badet är underbart på stranden så det är inte konstigt att mänskor väljer att bada där trots flygplanen. Vi var där på förmiddagen och då ganska små plan landade så det var inte så kusligt. De stora planen kommer på eftermiddagen. img_0762

Om Annar

Pensionerad kyrkoherde som fortsätter arbeta trots att jag borde vara hemma och ta hand om hunden och göra god mat till min hustru. Det är svårt att låta bli att göra något eftersom Andrea är strängt upptagen i sjukvården. Långa dagar och veckor.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s