På kryss

Måndagen blev en av två dagar på havet. Ön Bonaire var målet en av de tre öar som ligger norr om Venezuela. Dit kom vi efter två nätter och en dag på havet. Jag har tyckt mycket om geografi genom åren, men jag har helt missbedömt storleken på Karibiska havet. Det tillhör de djupaste delarna av våra hav näst efter Marianergraven i stilla havet. Vi seglade i flera timmar då det var sex till tio tusen meters djup. Vi såg varken andra båtar eller något land. Tur att skeppet då hade mycket underhållning att bjuda på. Självklart kunde vi sola och bada om bord. img_0749 Här närmar vi oss Holländska Antillerna, samtliga öar vi besökte var under Hollänskt styre. Människorna hade holländska pass och precis som i Holland talade många bra engelska.

Om Annar

Pensionerad kyrkoherde som fortsätter arbeta trots att jag borde vara hemma och ta hand om hunden och göra god mat till min hustru. Det är svårt att låta bli att göra något eftersom Andrea är strängt upptagen i sjukvården. Långa dagar och veckor.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s