Väntar på bilder

Andreas kära döttrar har lovat sända ett USB med mera bilder. jag har därför avvaktat med den fortsatta resan. Nästa ö är Aruba. Tre öar, Bonaire, Aruba och Curacao som gav oss oförglömliga upplevelser. Visserligen kan man googla och få fram de finaste bilder från öarna, men det känns mera äkta med egna bilder. Återkommer om besöket på Aruba när bilderna kommer.

Om Annar

Pensionerad kyrkoherde som fortsätter arbeta trots att jag borde vara hemma och ta hand om hunden och göra god mat till min hustru. Det är svårt att låta bli att göra något eftersom Andrea är strängt upptagen i sjukvården. Långa dagar och veckor.
Det här inlägget postades i Resor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s