Juldagen

Juledag. En dag av stillhet och frid. Här gör vädret att man med gott samvete stannar inomhus och kollar på film och TV. Blött, blåsigt och ruggigt. Det ända tidningarna berättar om är avåkningar och trafikolyckor. Glad att inte behöva ut på vägarna. Julafton bjöd på god mat, vegetarisk hos flickorna och traditionell hos Fam Påhlman. Det är inte utan att det känns som det blev lite för mycket. Inte van att äta så många sorter. Det blev å andra sidan årets julbord. Har undvikit restaurangernas erbjudanden. Nu drar det ihop sig till födelsedags kalas för Hilmer och sedan gäller att packa för nyårsresan. Lite lyxigt känns det.

Om Annar

Pensionerad kyrkoherde som fortsätter arbeta trots att jag borde vara hemma och ta hand om hunden och göra god mat till min hustru. Det är svårt att låta bli att göra något eftersom Andrea är strängt upptagen i sjukvården. Långa dagar och veckor.
Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s