Julgudstjänst med musik

En fridfull annandag jul, med kallas för Hilmer som blev ett år. Om rätt ska va rätt så blev han det på julafton, men vem vill ha födelsedagskalas mitt uppe bland klapparna under granen. Tror att pappa Peter och mamman Theodora vill få till en tradition där fördelsedagen flyttas ett par dagar. Undrar hur länge det håller. Men grabben var både lycklig och trött. En fin kombination. Några av oss bröt taffeeln och gick på konsert i kyrkan. Othilia och John sjöng och spelade julens sånger. Och prästen tog med oss in i martyrskapet som ju alltid är annandagens tema. Riktigt fint och bra för själen.
Sist men inte minst har jag packat för morgondagens resa. Hade Andrea i luren för att säkert få med vad vi behövde. Hon kommer direkt från Oslo till Köpenhamn där vi möts och bordar planet till Teneriffa. En härlig vecka väntar.

Om Annar

Pensionerad kyrkoherde som fortsätter arbeta trots att jag borde vara hemma och ta hand om hunden och göra god mat till min hustru. Det är svårt att låta bli att göra något eftersom Andrea är strängt upptagen i sjukvården. Långa dagar och veckor.
Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Julgudstjänst med musik

  1. Carina skriver:

    Kära Annar!
    Jag tänker ofta på dig och har tänkt flera gånger att jag ska ringa men det skulle vara så tråkigt om du står mitt uppe i något och inte hinner prata. Och se, om jag hade ringt nu skulle du kanske svarat från Teneriffa! Det låter som att ni lever ett underbart liv med mycket resor och massor av umgänge med familj och vänner och det gläder mig! Konstigt ändå att du nämnde vemod, jag lyssnade på Tomas Sjödins vinterprat i förrgår och han pratade bl.a. om vemod och det är ju en väldigt speciell känsla, jag förstår att det känns konstigt att inte ha någon gudstjänst på jul. Men du, om du någon dag inte har så mycket att göra när Andrea jobbar, så vill jag väldigt gärna att du ringer till mig och pratar lite, om du är lite intresserad av att höra hur vi har det här i Mölndal och jag skulle nog behöva lite uppmuntrande ord från dig! Njut i fulla drag! Kram till er båda från din ”gamla” sekreterare Carina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s