Hemma

Konstigt hur vi fungerar. Har hela hösten längtat efter sol och värme. Sommaren 2017 innehöll inte många soldagar och vattentempen i Sundet klev inte över 20 grader. Så erbjöds vi följa med vänner till en lägenhet på Teneriffa, där solen sken varje dag och vattnet som mest erbjöd 23 grader. Fjorton underbara dagar. Så kommer vi hem till regn och kyla, äter frukost tillsammans och konstaterar att det är underbart att vara hemma. Trots solen och värmen på Teneriffa så är det gott att vara hemma. Men det är klart skulle inte vilja vara utan dessa soliga och varma dagar som dessutom bekräftade att Lasse och Helena, är vänner som vi skulle våga följa med till en öde ö. Damerna solar och pratar medan Lasse och jag går på upptäcktsfärd och diskuterar tro och politik. Riktigt trevligt. Men nu är vi hemma, tacksamma mot Gunilla och Anders som tagit väl hand om Linus. Förvånad över hur glad han är att se oss eftersom vi lämnat honom ifrån ofta. Det är obegripligt att han blir så glad varje gång han hämtas. Han har underbara mänskor som tar hand om honom när vi reser. Som sagt, borta bra men hemma bäst.

Om Annar

Pensionerad kyrkoherde som fortsätter arbeta trots att jag borde vara hemma och ta hand om hunden och göra god mat till min hustru. Det är svårt att låta bli att göra något eftersom Andrea är strängt upptagen i sjukvården. Långa dagar och veckor.
Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s